Viimeinkin saan kirjoitettua tänne! Netti on välillä aika laiska täällä...meset ja skypet ei toimi...hermot menee. Pahoittelut siitä!

Ja asiaan...

Huh huh mikä viikonloppu takana! Viikonloppuni alkoi jo torstaina iltapäivällä, heti viikon viimeisen saksan tunnin jälkeen. Ja loppui vasta maanantaina puoliltapäivin, kun löysin itseni ravitsemustieteen luennolta. Siis mitä tähän väliin mahtuu? Siitä seuraavassa.

Torstaina iltapäivällä lähdin junalla Müncheniin. Mukanani repullinen vaihtovaatteita ja tietysti lumilauta. Tavaroiden säilytyspaikka Münchenistä löytyi Heimosen Johannan luota, jossa minua vastassa oli kaikille riksulaisille tuttu Tommi ”Bude” Putti. Johannan viimein saavuttua töistä, haemme myös Jukan ja Joeyn matkaan ja kiirehdimme juusto katolla paikalliseen ”Lutakkoon”. Olimme hieman myöhässä ja lauteilta kuuluikin jo ”hump-pa-paa, hump-pa-paa”. Siis ihan oikeasti lauteilta, sillä lavalle oli rakennettu jonkinmoinen viritys saunanlauteista. Lauteilla oli siis erittäin suomalainen bändi, Eläkeläiset! Keikkapaikka oli aivan täynnä ja meno oli melkoinen. Ne ketkä yhtään Eläkeläisten musiikista tietää, niin ei ole ihme että bändi on suosittu saksanmaalla. Tuntuu saksalaisiin uppoavan suomalainen humppa! Eikä se väärin ole! Shönke Dan vaan!

1495006.jpg


"Humppaa taikka kuole!" ja porukkahan humppasi!


1495011.jpg
Nää kaverit ei oo "pöpejä", vai onko? Joey, Toni ja minä ite.

Perjantaiaamuna aloimme valmistella lähtöä Söldeniin. Kyseessä oli FromNorthin hiihtoreissu, johon Johanna oli minua kysynyt mukaan. Ja miksen lähtis? 50 euroa kahden yön majoituksesta aamupaloineen ja päivällisineen. Sääksi oli luvattu hieman epävakaista, mutta Itävallan sääolot tuntien emme olleet huolissaan. Ja hyvä ettemme olleet, sillä sää paikanpäällä oli mitä mainioin. Perjantai-iltana saavuimme majapaikkaamme, joka sijaitsi Griesissä, 15minuutin ajomatkan päässä Söldenin kylästä. Majoitus oli erittäin hieno. Kokonainen talo, kolme kerrosta, iso keittiö, ruokailutila ja jokaiselle oma huone. Perjantai-ilta meni syödessä ja laulaessa singstaria…ja myöhään menikin.

Lauantaiaamuna suuntasimme kohti Söldeniä ja tietysti kohti rinteitä. Löysimme heti muutaman oivallisen offpiste paikan ja mikäs sen hienompaa. Huipuilla lunta oli vielä erittäin paljon, joten vielä huhtikuun loppupuolella täällä laskeminen ei ole mikään ongelma. Mahtavan laskupäivän jälkeen koitti afterski, joka olikin ehkä yksi kovimmista! Myöhään taas meni ja minkäs teet kun on hauskaa ja porukka on mahtavaa.

1495013.jpg
Pakollinen kuva Söldenistä!


1495001.jpg


1495012.jpg
Afterissa oli melko kuuma meininki!

Sunnuntaiaamuna kun viimein väkisin sai silmät auki niin nopea kamojen pakkaus ja kohti rinteitä. Taas paistoi aurinko ja eikä se lumi ollut mihinkään hävinnyt. Taas kerran mahtava laskupäivä. Ja vaikka univelkaa oli reilusti niin silti laskeminen tuntui hyvältä. Rankan päivän jälkeen oli edessä kotimatka, joka aina on yhtä epämieluisaa. Päätimme matkalla pyörähtää Rosenheimissa moikkaamassa Kujalan pesuetta. Olin niin väsynyt viikonlopun jäljiltä, että päätin jäädä sinne myös yöksi. Sattumoisin telkasta alkoi juuri Detroit-Nashville, joten yksi syy lisää siirtää kotimatkaa Salzburgiin.

1494999.jpg

1495002.jpg

Maanantaiaamu valkeni ja matka kohti Salzburgia oli edessä. Eikä se kivaa ollut. Mahtavan viikonlopun jälkeen matkustaa yksin tietäen että arki on edessä. Aika HC:tä. Kämpille päästyä, heitin nopeasti tavarat nurkkaan ja hyppäsin pyörän selkään…reilu 10 kilsaa ”liikunnalle” ja uuden kurssin aloitus oli edessä.

Alkuviikko sujuikin sitten ahkerasti opiskellen ja pyörällä polkien...veikkaan että 100kilsaa tällä viikolla ei oo kaukana oikeasta. Eilen meillä oli täällä meidän talossa Olympialaiset. Lajeina mm. pyörällä ajo mahd. hitaasti, pokeri, darts, pussihyppely, biljardi, kaljan juominen hississä, pingis paistinpannulla. Kisoja varten teetimme poikien kanssa ihan kisapaidatkin...toivottavasti joku tajuaa mikä paidan logossa on ollut ideana? Paidat eivät voittoa tuoneet, mutta hienon hopeasijan!


1495018.jpg
Lukaksen selässä oli tällainen teksti. Mitäköhän mulla lukee?


1495021.jpg
Haus Merian Olympics: WG, toinen sija!

Huomenna Suntza ja Uikki saapuvat Salzburgiin. Seikkailusta poikien kanssa kerrotaan ensi jaksossa.Voi olla että kerrottavaa riittää...