Jaahas. Olisko taas jotain uutta kerrottavaa…no ei paljoa. Viime viikon loppupuoli meni nopeasti useiden bileiden parissa. Esimerkiksi torstaina täällä meidän talossa oli ”Heimbar” ja teemana oli pukeutua oman maan tavalla. Pienen pohdinnan jälkeen päädyin pelkkään pyyhkeeseen…vihdankin  (ei mikään vasta) olisin tehnyt, mutta lähikoivun lehdet olivat vielä liian pieniä. Löysin yhdestä kaupasta kuudella eurolla sellaisen pyyhkeen missä luki sauna ja se sai kelvata. Juuri ennen bileisiin menoa otin suihkun ja painelin alakertaan tukka märkänä ja pyyhe lanteilla…varmuudeksi otin toisen pyyhkeen olalle, ihan vaan turvallisuussyistä. Ja kyllähän sitä huomiota tuli…ei vissiin jäänyt epäselväksi mistä maasta sitä ollaan..perkele!! Muuten bileet oli ihan paskat.

Perjantaina oli taas bileet yhdessä toisessa opiskelija-asuntolassa. Ei hirveästi porukkaa, mutta ihan asiallinen meininki. Asuntola oli kyllä tosi hieno ja uusi, ihan kuin jossain hotellissa olisi ollut. Jos vertaa tähän mun taloon, niin paljon paljon siistimpi…mutta kalliimpi. Noh, tää meijän talo onkin legendaarinen ja täällä on parempi fiilis. Eli en vaihtais! Koska pari päivää oli juhlittu, piti viikonloppu ottaa rauhassa. Sunnuntai piti olla suuri jalkapallopäivä. En muista mainitsinko jo aiemmin, että oli mahdollisuus päästä katsomaan Bundesliigaa livenä…koska kämppikseni Arne on suunnaton Borussia Dortmund fani, oli puhetta että saataisiin liput Allianz-areenalle Bayern München vs. Dortmund peliin. Noh, ei saatu! Katsottiin peli sitten telkasta! Suurina Dortmund faneina saimme rumasti turpaan, 5-0!

 1472127.jpg


Fans will be friends.

Maanantaina taas opiskeluiden pariin. Juttelin erään paikallisen liikunnanopiskelijan kanssa, ja selvisi että useimmat opiskelijat asuvat vain viikot siellä liikunnan campuksella ja aina viikonloppuisin matkaavat kotiin. Tai niin kuin tämä kaveri, jonka matkustaa Salzburgiin sadan kilometrin päästä kolme kertaa viikossa…noh kai siellä äidin ruuilla on niin hyvä olla?! Et ainakaan vielä en tiedä yhtään liikunnanopiskelijaa, joka asuisi ihan Salzburgissa, siis ihan keskustassa. Huono homma, ei pääse niitten kanssa maljalle…

Ensi viikko onkin sitten härkäviikko..uusi kurssi, Ernährung und Sport, alkaa. Vapaa käännös: ravitsemus ja urheilu. Sitä onkin sitten 6 kertaa 2,5 tuntia ensi viikolla..että huh huh! Mutta ei se ketään, sillä loppuviikolla räjähtää! Perjantaina kylään saapuu Suomen, jopa Riihimäen halutuimmat poikamiehet, Suni ja Uimonen! Pari päivää vietetään täällä Salzburgissa, mutta jo sunnuntaina suunnataan kohti etelää…Ljubljana, Zagreb, Venetsia. Eli aikamoista Vappua luvassa!

Niin mutta onhan tässä vielä yksi viikonloppu välissä ja se pitäisi viettää mücheniläisten kanssa Söldenissä. Eli vielä lautaa ei voi laittaa pakettiin. Huomenna junalla Müncheniin ja illalla humpataan, tietysti Eläkeläisten kanssa. Perjantaina sitten kohti Söldeniä ja sunnuntaina takasin. Ei pöllömpää, vai häh?!

Seuraavassa jaksossa: Yllättikö Eläkeläisten suosio Saksassa? Kuinka nopeasti Söldenin Big 3 voi valloittaa? ja kuinka kakkaa on matkustaa yksin junassa Salzburgiin?