Toiseksi viimeistä viikkoa viedään…huh huh. Nopea kertaus viime viikkoon. Antaa kuvien puhua enemmän puolestaan…

Kisat Salzburgissa pelattu ja oli kyllä hieno kokemus olla mukana siinä touhussa. Viimeinen peli Kreikka-Espanja oli lopulta ihan hyvä matsi, vaikka olikin merkityksetön. Fanien määrä kaupungissa on selvästi vähentynyt…mutta muita turisteja kyllä riittää. Pelien jälkeen torstaina oli vapaaehtoisten bileet, jossa tarjottiin herkkuruokia ja seurasimme isolta screeniltä Saksa-Portugali peliä. Perjantaina olisi ollut VolunteerCenterin huutokauppa,mihin en itse kuitenkaan päässyt. Huutokaupassa myytiin kaikki siellä oleva kama pois…itse olisin halunnut pöytäjalkapallopelin…mutta kuljetussyistä päätin luopua ajatuksesta. Ja hyvä niin, sillä kuulin että peli oli lähtenyt 350 eurolla!! Onneksi kämppikseni Arne oli paikalla, Arne osti Fatboy-säkkituolin, ja toi mukanaan muuta EURO2008 krääsää, jota nyt on ympäri asuntoamme. Kaikkein paras on kuitenkin pala stadionin nurmikkoa…niin meillä on kylppärissä pala nurmea, jossa isot pojat on potkineet palloa!!!

1675505.jpg

Kreikka-Espanja pelissä pääsimme MediaTribuneen, siis sinne missä Mertarannat ja muut normaalisti touhuaa...Arnen takana huippu espanjalainen Antero: "Gooooooooooooaaaaaaaaaal........"

1675509.jpg

1675515.jpg
Team Hospitality: Takarivi: Gerald, Afra, Robert, Daniela, Marie, Jan
Eturivi: Marilena, Bastian, Meikä, Simon, Daniel

1675518.jpg
Mukava yllätys: Honeymoonlaiset Teemu ja Hanna torstaina Salzburgissa :)

Juhannusaattona päätimme Tarjan kanssa tempasta paraglidingit läheiseltä Gaisbergiltä. Paraglidin on lähellä laskuvarjohyppyä, ero on se, että koneesta ei hypätä vaan korkealta kukkulalta juostaan vastatuuleen, jolloin varjo saa ilmaa alleen ja nousee ilmaan. Varjo on isompi kuin tavallisessa laskuvarjossa, joka mahdollistaa ilmassa keikkumisen pitkäksi aikaa. Paraglidin oli tietysti tehtävä tandemina, sillä riittäviä lupia ei ole. Paraglidinmestari Rudi lähti kanssamme taivaalle. Huippukaveri, ensimmäisiä paraglidaajia Itävallassa. Keipuimme ilmassa noin puoli tuntia ja siinä ajassa tuli nähtyä Salzburg hieman toisenlaisesta näkökulmasta. Olihan se hienoa!!!!

1675527.jpg
Kohta mennään...


1675534.jpg
Mun jalat, taustalla Salzburg!!


1675538.jpg
Rudin kanssa jossain 1300metrissä...


1675546.jpg
Tarja lähdössä...Rudin haalareista kyllä huomasi että kaveri harrastanut jo 80-luvulla :)

1675551.jpg

Rudi ja Tarja taivaalla. 

Taivalla leijumisen jälkeen kuoharit normaalisti ja siitähän se juhannus sitten lähti, aika huippu aloitus jussille! Aaton vietimme pääosin suomalaisten opiskelijoiden kanssa eräällä sillalla, josta oli mahtavat maisemat auringonlaskuun.


1675561.jpg
Juhannusaatto

Itse Juhannuspäivän ohjelmassa oli grillausta Riikan ja Flon takapihalla. Mukana oli suomalaisia, ruotsalaisia ja paikallisia…ja meno oli sen mukainen. Huippu ruuat ja juomat! Sunnuntaina olo olikin sen mukainen…

1675565.jpg
Florian, Riikka ja Aino. Kuvaa ottaa ruotsipelle David.


1675584.jpg
Juhannusjuomia...


1675593.jpg
Teltan pystyttäminen klo 1.00 ei ollut niin helppoa. David päätti kuitenkin kömpiä sisään..

Maanantai alkoi saksan suullisella tentillä…niin nyt on semmoinenkin koettu! Samoin jatkui Ravitsemus-kurssin kakkososa, eli vielä pitäisi opiskella…vielä ensi viikolla tentti!! Tänään pelipaikoille saapuu aina yhtä kova Stäni ja tyttöystävänsä Anna. Viikonloppuna pitäisi suunnata sitten Wieniin, siellä kuulemma pelataan sunnuntaina jalkapalloa…oisko se sitten Turkki-Venäjä finaalissa!!??