Rakas päiväkirja...viikonloppu ja alkuviikko on mennyt vauhdikkaasti. Lauantaiaamuna herätys oli kello 06.00, sillä jo kello 07.00 juna lähti kohti Bad Gasteinia. Matkan tarkoituksena oli siis päästä laskemaan. Sain matkaseurakseni kolme suomalaista tyttöä: Riikan, Mallan ja Annastiinan. Vain 1,5 tunnin matka ja olimme saapuneet määränpäähän. Täällä on sellainen aika hyvä systeemi (Snow&Fun), että voi ostaa junalipun ja hissilipun yhtäaikaisesti jo lähtöasemalta. Samalla siinä säästää muutaman euron. Bad Gastein on Salzbugia pienempi kaupunki vuorten keskellä ja ihan asiallinen hiihtokeskuskin. Ei mikään järin suuri, mutta juuri hyvän kokoinen päivän reissuksi. Sää vain sattui olemaan aika huono, sumuista ja osin lumisateista. Paikoin oli vaikea nähdä eteensä ja eritoten rinteet muotoja oli vaikea erottaa. Eli jos mä kaaduin niin se johtui täysin siitä! Paljon ei tarvinnut maisemakuvia ottaa, mutta kyllä sitä muutakin kuvattavaa löytyi...esimerkiksi SkiFashion 2008!

1367136.jpg

1367140.jpg
"Jäänsärkijä"

Koko päivä kuitenkin laskettiin ja hauskaa oli. Takaisin Salzburgissa oltiin joskus ilta seitsemältä ja siitä meno jatkuikin sitten meidän asunnon WG Partyissa, joka osaltaa toimi myös hyvänä AfterSkinä. Nää WG Partyt on tuon Arnen erikoisuus!! Eli bileet oli täällä meidän huoneistossa ja tää paikka oli aika siisisti sisustettu clubiksi erilaisin valoin, kuvin ja ilmapalloin. Musiikki soi kovaa ja porukkaa oli paljon, ehkä 50. Bileet jatkui aika aamu seiskaan asti, mutta itse taisin mennä hieman aiemmin nukkumaan. Päivän laskut oli vienyt kuitenkin sen verran voimia että ihan tappiin asti ei millään jaksanut.

1367158.jpg

1367162.jpg
Kuvassa: Arne, Roy ja PartyBoy aus Finnland

Aamulla sitten vastaan tuli mahtava sotku. Meijän käytävän lattia näytti siltä, että sen kautta oli kulkenut tonneittain multaa, soraa, ja muuta epämääräistä. Epävirallisen tiedon mukaan, bileet taisivat jäädä viimeisiksi...oli kuulemma tullut vähä sanomista...nooh, antaa ajan vähän kulua...

Sitten alkoikin uusi viikko ja sehän alkoi reippaasti saksan tunnilla. Hyvin Itävaltalaisen näköinen Elke Renner paukutti tiukkaa faktaa saksan kielen passiivista ja lauseen vastikkeista. Paikoin olikin vaikea pysyä mukana...onneksi kämppis Roy on samalla luennolla ja siltä voi tarvittaessa tarkentaa asian englanniksi.

Tänään eli tiistaina päivä alkoikin iloisesti kun postilaatikkooni oli ilmestynyt kirje UEFA EURO 2008 Volunteer porukalta. Olin siis valittu niiden 500:n joukkoon jotka painaa tiukkaa duunia kisojen ajan. Työkseni oli tässä vaiheessa laitettu "Hospitality" elikkäs lähinnä VIP-vieraiden perään katsomista, vieraanvaraisuutta niille ja jotain sellaista. Et katotaan nyt sit ketä meitä siellä oli....ehkä David ja Victoria, ehkä Beckenbauerin Franz...

Toinen iloinen asia oli tänään oli se, että viimein sain hankittua itselleni pyörän. Sain pyörän pitkän, mutta yllättävän helpon kontaktin kautta. Elikkäs Nissisen Joelin eli Jolon tyttöystävä Päivi oli täällä vaihdossa n. vuosi sitten. Olin Päiviin yhteydessä ja se keksi, että jos saisin saman pyörän joka sillä oli ollut. Ja näin tapahtuikin! Pyörän omistaja on Jolon veljen tyttöystävän siskon miehen täti ja juuri tähän suomalaiseen tyttöystävän siskoon olin täällä yhteydessä  ja hänen suurella avullaan sain pyörän itselleni. Ainoa ongelma oli, että pyörästä puuttui etupyörä eli se oli pöllitty. Jouduin ostamaan siis kokonaan uuden renkaan...50euroa köyhdyin, mutta onpahan pyörä ja hyvä pyörä onkin :) Sillä pääsen nyt suhailemaan sinne maalle eli sinne paikalliseen Liikuntaan. On muuten ihan hyvin tullut käveltyä viimeiset päivät..toisaalta ihan hyvä kun vielä ei oikein ole päässyt muuta urheilemaan.

Ilkka Tampereelta tuleekin tänne ylihuomenna ja tarkoitus on suunnata kohti vuoria. Samalla mulla alkaa pääsiäisloma (viikko koulua ja heti 2 viikkoa lomaa). Ilkka ehtii juuri ja juuri pois jaloista kuin Katri tulee tänne. Tarkoitus olisi suunnata kohti St.Antonia (n. 3 tunnin junamatkan päässä). Jos kaikki vaan menee putkeen niin viime hetkellä saimme halvan majoituksen, joten useampi laskupäivä siellä on mahdollista :)
Palataan taas! NÄKYY!